Hello Quantum Community

Wie zich in kwantumfysica gaat verdiepen,
raakt al snel het spoor bijster. Hoe meer je
hierover leest of bekijkt, hoe meer je beseft
dat je vooral heel veel niet weet.

Don’t worry! Allesweters bestaan niet. Als full-servicecommunicatiebureau pretenderen wij ook zeker niet
de wijsheid in pacht te hebben. We werken ook niet
met goeroes of coaches die dat wel doen. We
propaganderen ook geen kwantumsprongen of
kwantummedicijnen en we proberen ook niemand te
overtuigen. Wat wij wél doen…

Wij proberen de nieuwsgierigheid te prikkelen. De bereidheid te vergroten om te ontdekken dat de werkelijkheid misschien wel heel anders in elkaar zit dan we altijd dachten. Dat we nu eenmaal niet alles kunnen verklaren en dat iets dat ons verstand te boven gaat, niet per definitie betekent dat het nonsens is. We pleiten hier overigens niet voor een algehele uitschakeling van de ratio, want die is in veel gevallen heel nuttig. 

Als full-service-communicatiebureau richten wij ons op het produceren van heldere, aansprekende, redactionele content. Wij proberen om hiermee meer aandacht voor dit gedachtengoed te genereren in de mainstream media, maar zoeken ook steeds actief naar verbindingen met gelijkgestemden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondernemers in de complementaire zorg en Human Design.

Daarnaast nemen we iedereen, die door onze kwantum content geïnspireerd is geraakt, graag mee voor een ‘wandeling’ door de kwantumwereld. Want de kwantumfysica heeft ons, meer dan ooit, de ogen geopend voor de kracht van de collectiviteit. Samen leren we die nog veelal onbekende wereld, steeds beter kennen.